Mi az a dobozkép és miért van rá szükséged?
Blog

Mi az a dobozkép és miért van rá szükséged?

A home dekor világában szinte napról napra lelhetünk rá valami forradalmi újdonságra, amely teljesen újra értelmezi a kompozíció fogalmát.

Írásunkban egy olyan dekorációs alternatíváról lesz szó, amely impozáns megjelenésével és határtalan kreativitásával könnyedén lopja be magát a szívedbe. Ez a dobozkép.

Mi is a dobozkép valójában?

A dobozkép alapvetően egy olyan nyomtatott vagy digitális kép, amely egy háromdimenziós keret segítségével képes a sík, 2 dimenziós élményt új szintre emelni. A hagyományos lapos nyomatokkal ellentétben a dobozképek mélységet és új kreatív lehetőséget nyújtanak készítőjüknek, ötvözve a nyomtatott alapképet a különféle 3 dimenziós tárgyakkal, formákkal és anyagokkal.


Miért szerezz be egyet?

A válasz egyszerű: mert ez valami új! A dobozképek feltűnő műalkotásokként tűnnek ki a dekorációs megoldások közül. Elegáns mégsem hivalkodó kivitelezésük lehetővé teszi a kép tulajdonosának ízlését és egyedi stílusát reprezentálva elkápráztatni rá irányuló tekinteteket. 


Számtalan lehetőség

A dobozképek egyik legnagyobb előnye az újrafelhasználhatóság. Ha éppen meguntuk eddig szeretett dobozképünket, kapjuk le a falról, szerezzünk be egy új képet alapnak, és dekoráljuk ki a dobozt saját ízlésünk szerint, ezzel megteremtve otthonunk legújabb attrakcióját.


Hosszú Élettartam

A dobozképek általában magas minőségű anyagokból és kiváló nyomtatási technikákkal készülnek, így a többszöri újragondolás során sem veszítenek előkelő kinézetükből. Fontos, hogy a terméket olyan helyről szerezd be, ahol a dekoráció kézzel készül, magas minőségű anyagokból, így elkerülve az esetleges anyag vagy nyomtatási problémákat.

Őszintén, kell ennél több indok a dobozkép mellett?


Ha te is szeretnél egy igazán megnyerő dobozképet, nézz körül kínálatunkban vagy kérj egyedi ajánlatot saját elképzelésed szerint!

Előző
Készülj a karácsonyra egyedi fa és plexi díszekkel!