SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Kiszállítás Díja

Amennyiben az Ön vásárlásának értéke eléri a 15 000 Ft-ot és a csomag súlya nem haladja meg az 5 kg-ot, akkor a kiszállítás ingyenes, nem számítunk fel érte díjat. Amennyiben a vásárlás értéke 15 000 Ft alatt van, akkor egységesen 1500 Ft költséget számítunk fel. A díj magában foglalja a csomagolás és a szállítás költségét is! Az 5 kg-nál nehezebb csomagok postai díjáról kérjük érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon!

Kiszállítás módja

Az árut az MPL csomagszolgálata szállítja ki a megadott szállítási címre. A csomag munkanapokon érkezhet 8.00 és 17.00 óra között a postázási címre. A kézbesítés pontos időpontját nem áll módunkban előre egyeztetni. A csomag munkaidőben érkezik, ezért érdemes esetleg olyan címet megadni, ahol napközben tartózkodik valaki. (Pl.: munkahely, otthon élő rokon, stb..) Az MPL a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, az MPL a küldemény érkezéséről és a kézbesítés megkísérléséről értesítőt hagy hátra. Amennyiben a címzett telefonszáma rendelkezésre áll, az MPL egyeztet a második kézbesítési kísérlet helyéről és idejéről a címzettel. Az MPL a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén az MPL a címhelyen ismételten értesítőt hagy, melyen feltünteti azt a postahelyet, illetve őrzési időt, ahol és ameddig a jogosult átveheti a küldeményt.

Fizetési módok

Személyes átvétel: 0 Ft
(készpénzes és a bankkártyás fizetésre is lehetőség van)
Lehetőséget biztosítunk a megrendelt termék(ek) személyes átvételére ill. vásárlásra is.
Előtte azonban mindenképp kérjük, vegye fel a kapcsolatot munkatársainkkal a
+36 30 9696-777 telefonszámon, a termék gyártásának állapotáról.

Átutalás utáni szállítási díj: 15.000 Ft bruttó vásárlási összeg alatt: 1500Ft
Szállítási díjat számítunk fel, melynek összegét a vételárral együtt kérünk átutalni.

Átutalás utáni szállítási díj: 15.000 Ft bruttó vásárlási összeg felett: 0 Ft
A megrendelt termék az összeg bankaszámlára való beérkezése után kerül kiszállításra.
Bankszámlaszám: 50800111-15351883-00000000 (Takarékbank)

Utánvétes szállítási díj: 15.000 Ft bruttó vásárlási összeg alatt: 1500 Ft
Utánvétes szállítási díj: 10.000 Ft bruttó vásárlási összeg felett: 0 Ft
Kiszállításkor a megrendelt termék(ek) árát és a szállítási díjat a vevő a futárnak fizeti.
Ezen szállítási konstrukciók, csak Magyarország területén belüli csomagszállítás esetén érvényesek! Megrendelésével és termékeinkkel kapcsolatban érdeklődhet az alábbi telefonszámokon:+36 30 9696-777

Szállítási határidő: 3-5 munkanap

Minden, a matricart.hu online áruházba beérkezett kosár-megrendelést követően rendszerünk automatikus visszaigazolást küld a megrendelés beérkezéséről, amellyel jelezzük megrendelőink felé, hogy rendszerünk fogadta és tárolja a megrendelést. Ezen üzenet minden kosár-megrendelést követően megérkezik a megrendelő elektronikus postafiókjába. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a Plasmart Kft.-t kártérítési kötelezettség NEM terheli.

Letöltés PDF-ben

© Minden jog fenntartva! - 2021 Matricart webáruház Használati útmutatók Adatkezelési tájékoztató
ART-IST Dekor Pécs