EGYEDI ARANYLEMEZ

EGYEDI ARANYLEMEZ

Egyedi aranylemez ajándékba! Hogy mi kell hozzá? 8-12 db ötletes, egyedi zene cím személyre szabva, egy az ajándékozottal kapcsolatos fénykép, valamint egy találó szöveg az arany plakettre.
A megrendelést követően e-mailben küld el nekünk az alábbi személyes dolgokat és az illető becenevét a matricart@matricart.hu e-mail címre, majd küldünk neked egy látványt, hogy lásd hogyan fog kinézni a végleges összeállítás. Az egyedi aranylemez teljes mérete: 40x50cm

Szín kiválasztása:

Mennyiség:
db

Ár: 19 100 Ft

Loading Kosár frissítése...

Egyedi termékek? Igen! Gondolom Veled is előfordult már, hogy vásárolni indultál, nagyon sok szép terméket láttál, de az a bizonyos “igazi” amit kerestél nem találtad! Webáruházunkban lehetőséged nyílik arra, hogy egyedi elképzeléseid kézzelfoghatóvá váljanak! Készíttethetsz egyedi aranylemezt, saját fotókkal ellátott termékeket vagy saját kedvenc idézeteddel falmatricát, családi fotóidból vászonképet, kis állatodat ábrázoló posztert... A lehetőségek melyek rád várnak kimeríthetetlenek! Engedd szabadjára a fantáziádat és segítségedre leszünk abban, hogy az elképzeléseid, álmaid valóra váljanak!

Hasonló termékek

LoadingA kosár frissítése...
© Minden jog fenntartva! - 2019 Matricart webáruház Jogi Nyilatkozat Használati útmutatók
ART-IST Dekor Pécs