Családi fotótapéta – kollázs – fekete-fehér

DEKORÁCIÓK » POSZTERTAPÉTÁK » EGYÉB » Családi fotótapéta - kollázs - fekete-fehér

Családi fotótapéta - kollázs - színes

Dekorálja otthonát egyedi családi fotótapétával! Az ön teendője csupán annyi, hogy küldjön el nekünk a matricart@matricart.hu címre minimum 31 db képet (ha többet küld, akkor egyúttal felhatalmaz minket, hogy a jobb minőségűeket válasszuk). Csak azokat a képeket tudjuk használni, amik minimum 500 Kb méretűek.

Szín kiválasztása:

Mennyiség:
db

Ár: 39 930 Ft

Loading Kosár frissítése...

A belső terek kialakításakor fontos, hogy még bútorok nélkül is harmónikus, otthonos hatást érjünk el! Ebben lehet segítségünkre a tapéta. Tapéták több fajtája ismert. Vinyl szálas tapéta, textil tapéta, poszter tapéták, fotótapéták. Bátran mondhatjuk, hogy Webáruházunkban mindenki megtalálhatja, az igényeinek leginkább megfelelőt. Célszerű alaposan átgondolnunk, hogy mely tapétával, milyen hatást érhetünk el. Lakás dekorálás szempontjából, egyedi és különleges látvány világgal kecsegtetnek számunkra a poszter tapéták, és a fotótapéták! Válaszd az ízlésednek megfelelőt! Áraink bruttó vételárak és forintban értendők! Egyedi poszter vagy fotótapéta megrendelésekkel kérjük, forduljanak hozzánk az matricart@matricart.hu e-mail címen! Felhelyezés előtt, kérjük tekintse meg használati útmutatóinkat! Modern posztertapétáinkat egyedi méretre is le tudjuk gyártani a részedre! A kívánt méretet Te adod meg a megrendelésnél! Nem kell mást tenned, mint lemérni a maximális szélességet és magasságot centiméterben és a megrendelés során a "Megjegyzés" rovatban feltüntetned az alábbiak szerint: szélesség cm x magasság cm. Videó a felhelyezésről: VIDEO

Egyedi termékek? Igen! Gondolom Veled is előfordult már, hogy vásárolni indultál, nagyon sok szép terméket láttál, de az a bizonyos “igazi” amit kerestél nem találtad! Webáruházunkban lehetőséged nyílik arra, hogy egyedi elképzeléseid kézzelfoghatóvá váljanak! Készíttethetsz egyedi aranylemezt, saját fotókkal ellátott termékeket vagy saját kedvenc idézeteddel falmatricát, családi fotóidból vászonképet, kis állatodat ábrázoló posztert... A lehetőségek melyek rád várnak kimeríthetetlenek! Engedd szabadjára a fantáziádat és segítségedre leszünk abban, hogy az elképzeléseid, álmaid valóra váljanak!

Hasonló termékek

LoadingA kosár frissítése...
© Minden jog fenntartva! - 2023 Matricart webáruház Használati útmutatók Adatkezelési tájékoztató Impresszum
ART-IST Dekor Pécs