EGYEDI SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLA A SAJÁT NEVEDDEL „30”

DEKORÁCIÓK » Egyedi termékek » Egyedi sebességkorlátozó tábla » EGYEDI SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLA A SAJÁT NEVEDDEL "30"

EGYEDI SEBESSÉGKORLÁTOZÓ TÁBLA A SAJÁT NEVEDDEL "30"

Egyedi sebességkorlátozó tábla a saját neveddel, születésnapra tökéletes ajándék lehet az ünnepelt számára. Elérhető négy féle változatban. Fényvisszaverő felülettel, 3mm vastag Dibond lemezből, nem fényvisszaverő felülettel 3mm vastag Dibond lemezből, fényvisszaverő felülettel 5mm vastag, habosított PVC, illetve nem fényvisszaverő felülettel,5mm vastag habosított PVC. Átmérője: 600mm
Küldd el nekünk megrendelésed, a matricart@matricart.hu e-mail címre, írd meg az egyedi nevet, melyet a sebességkorlátozó táblán látni szeretnél.

Szín kiválasztása:

Mennyiség:
db

Ár: 10 340 Ft-tól

Loading Kosár frissítése...

Egyedi termékek? Igen! Gondolom Veled is előfordult már, hogy vásárolni indultál, nagyon sok szép terméket láttál, de az a bizonyos “igazi” amit kerestél nem találtad! Webáruházunkban lehetőséged nyílik arra, hogy egyedi elképzeléseid kézzelfoghatóvá váljanak! Készíttethetsz egyedi aranylemezt, saját fotókkal ellátott termékeket vagy saját kedvenc idézeteddel falmatricát, családi fotóidból vászonképet, kis állatodat ábrázoló posztert... A lehetőségek melyek rád várnak kimeríthetetlenek! Engedd szabadjára a fantáziádat és segítségedre leszünk abban, hogy az elképzeléseid, álmaid valóra váljanak!

Hasonló termékek

LoadingA kosár frissítése...
© Minden jog fenntartva! - 2023 Matricart webáruház Használati útmutatók Adatkezelési tájékoztató Impresszum
ART-IST Dekor Pécs