CICÁK ÖRÖKNAPTÁR

DEKORÁCIÓK » NAPTÁRAK » CICÁK ÖRÖKNAPTÁR

CICÁK ÖRÖKNAPTÁR - Egyedi ÖRÖK naptár

Egyedi öröknaptárainkat, 3 mm vastag akrillapból készítjük, melynek a hátsó részére kerül fel a dekor nyomat, a naptár előlapja így szabadon írható és letörölhető, tisztítható.

Egyedi képeket és egyedi feliratokat a megrendelést követően e-mailben kérjük elküldeni a matricart@matricart.hu e-mail címre.

Az egyedi öröknaptár táblafilc készlettel is rendelhető: A felső részben kialakított helyen 3 tábla-marker tartható. Filc törlőfelület. Vonalvastagság: 3 mm.

Szín kiválasztása:

Mennyiség:
db

Ár: 21 450 Ft-tól

Loading Kosár frissítése...

Azt gondoljuk, hogy a naptáraknak év végén van a dömpingjük! Ez tévedés! Év közben is készíttethetünk egyedi, és különleges naptárakat, akár saját célra, vagy éppen ajándékba! Falinaptárak, hűtőmágnes naptárak, öröknaptárak, számtalan lehetőséget rejtenek magukban! Lehetőség, mellyel szépséget, és boldogságot vihetünk a minden napjainkba. Hiszen lehetőség nyílik arra, hogy saját családi fotóink megjelenjenek a naptárainkon! Önmagában már ez különleges megoldás! Te se maradj le! Lapozgasd a családi fotóalbumod, és válassz olyan képeket, melyet szeretnél látni az év minden napján, a naptáradon! Küldd el nekünk e-mail-ben a fotókat a naptárra vonatkozó paraméterekkel, és mi elkészítjük számodra egyedi naptárad, mely lehet falinaptár, hűtőmágnes naptár, vagy éppen öröknaptár!

Hasonló termékek

LoadingA kosár frissítése...
© Minden jog fenntartva! - 2024 Matricart webáruház Használati útmutatók Adatkezelési tájékoztató Impresszum
ART-IST Dekor Pécs