Egyedi zuzmó logók

DEKORÁCIÓK » IZLANDI ZUZMÓ DEKORÁCIÓ » Egyedi zuzmó logók

Anyaga: színes izlandi moha (legmagasabb minőségű tartósított izlandi zuzmó)
Zuzmópanel anyaga: 3 mm-es flexibilis hordozópanel
Zuzmó vastagsága: ca. 5-6 cm

Amennyiben egyedi zuzmó logót, feliratokat vagy egyedi elképzelést szeretnél megvalósítani, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot a matricart@matricart.hu e-mail címen, majd egyénre szabott árajánlatunkat elküldjük neked. Wallgo Design által gyártott termék.

Szín kiválasztása:

Mennyiség:
db

Ár: 0 Ft

Loading Kosár frissítése...

Az izlandi zuzmó vagy más néven izlandi moha, a lombos zuzmók elterjedt faja, a sarkvidéken tömegesen terem. Begyűjtés után a 100% -ban természetes és környezetbarát eljárással történő tartósítási eljárásnak köszönhetően a moha és a belőlük készített dekorációs termékeink hosszú-hosszú évekig megtartják puhaságukat és színűket bármiféle gondoskodás és karbantartás nélkül. Áraink bruttó vételárak és forintban értendők! Egyedi megrendelésekkel kérjük, forduljanak hozzánk az matricart@matricart.hu e-mail címen! Tekintse meg használati útmutatóinkat!

Egyedi termékek? Igen! Gondolom Veled is előfordult már, hogy vásárolni indultál, nagyon sok szép terméket láttál, de az a bizonyos “igazi” amit kerestél nem találtad! Webáruházunkban lehetőséged nyílik arra, hogy egyedi elképzeléseid kézzelfoghatóvá váljanak! Készíttethetsz egyedi aranylemezt, saját fotókkal ellátott termékeket vagy saját kedvenc idézeteddel falmatricát, családi fotóidból vászonképet, kis állatodat ábrázoló posztert... A lehetőségek melyek rád várnak kimeríthetetlenek! Engedd szabadjára a fantáziádat és segítségedre leszünk abban, hogy az elképzeléseid, álmaid valóra váljanak!

Hasonló termékek

LoadingA kosár frissítése...
© Minden jog fenntartva! - 2023 Matricart webáruház Használati útmutatók Adatkezelési tájékoztató Impresszum
ART-IST Dekor Pécs