Személyesség, stílus és funkcionalitás: Ez az egyedi falinaptár
Blog

Személyesség, stílus és funkcionalitás: Ez az egyedi falinaptár

Az otthoni vagy irodai tér kialakítása során mindenképp szükségünk lesz, az letisztult falinaptárra. Miért célszerű egyénileg szerkeszthető naptárt készíttetnünk? Cikkünkből kiderül!


Személyre szabható élmény

Az egyedi falinaptár lehetőséget nyújt arra, hogy személyes emlékeket, kedvenc képeket, vagy akár fontos idézeteket tűzzünk bele. Ezáltal egy szimpla naptár helyett szert teszünk egy kis nosztalgiázásra.


Vizuális vonzerő

Kutatások bizonyítják, hogy az ismerős formáknál és alakzatoknál sokkal nagyobb mértékben vesz tudomást az ember olyan tárgyakról, amelyeken egy általunk használt szállóige, vagy az egyik nyaraláson fényképezett kép szerepel.


Jó motivációs erő

Legyen az egy inspiráló idézet, egy aktuális célkitűzés vagy egyszerűen csak pár általunk készített kép – az egyedi falinaptár képes minket motiválni még a legrosszabb napjainkon is.


Praktikum

Egy jó falinaptár nem csak szép, de rendkívül praktikus is tud lenni. Számos ünnepnap, kiemelt dátum, heti teendő vagy gyors intézni való kaphat helyet benne, ezzel könnyítve birtoklójának hétköznapjait.


Környezettudatos

Az egyedi falinaptár kiválasztásakor érdemes olyan típust keresni, amely környezetbarát anyagokból készült és kialakításából fakadóan újra felhasználható.


Az egyedi falinaptár tehát nem csak egy nagyszerű faldíszítő elem, hanem egy kifejezetten praktikus tárgy is. Ha te is szeretnél egy teljesen egyedi falinaptárt nézz körül elérhető naptáraink között!
Következő
Készülj a karácsonyra egyedi fa és plexi díszekkel!